Hou jij je naast je studie graag bezig met Europese vraagstukken en Centraal en Oost-Europese landen? Wil je deel uitmaken van een team dat internationale jongerenprojecten organiseert? Waarbij je kunt bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en hun rol in democratisering, integratie, burgerparticipatie en de bevordering van mensenrechten in een Europees kader? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging om te werken aan je persoonlijke en professionele vaardigheden? Dan is het EIDP op zoek naar jou!

Het EIDP is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) gevestigd in Groningen. De organisatie is opgericht door studenten en opereert in een internationaal netwerk van jongerenorganisaties. Samen met haar partners organiseert het EIDP verschillende internationale jongerenuitwisselingen en –trainingen waarin zij de kans krijgen nieuwe landen, culturen en leeftijdsgenoten te ontmoeten, aan hun sociale vaardigheden te werken en in discussie te gaan over de rol en uitdagingen voor jongeren binnen de huidige samenlevingen in Europa.

Komend jaar wil het EIDP haar activiteiten uitbreiden en is daarom op zoek naar drie enthousiaste studenten die het EIDP-team in Groningen kunnen versterken. Samen met het team ga je nieuwe projecten schrijven, goedgekeurde projecten implementeren, de naamsbekendheid van het EIDP vergroten, de nieuwe EIDP website verder ontwikkelen en bijhouden en onderhoud je het contact met deelnemers en partnerorganisaties.

Het EIDP is een flexibele organisatie en bied je de kans om in een internationaal netwerk aan onderwerpen te werken die jou aanspreken. Daarbij leer je veel over EU acquisitietrajecten, de NGO-wereld en alles aspecten van project management.

Spreekt dit alles jou aan, solliciteer dan door het sollicitatieformulier in te vullen vóór 25 september 2017. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van september. Heb je vragen over het EIDP of deze vacature dan kun je contact opnemen met Mirjam Gietema  (info@eidp.org of 0620645647).